fbpx
Programare online
Ne gasiti la
Bl.B1 Sc.D, Ap1, Parter, Strada Mircea Eliade 7, Pitești 110321
0248630927 | 0728 021 902
Program
L — J: 8:30 — 20:00, V: 8:30 - 14:00, S, D: INCHIS

SERVICIILE NOASTRE

Înainte de a căuta serviciul de care ești interesat, mai bine lasă un specialist să-ți facă un consult ca să-ți recomande serviciul de care chiar ai nevoie.

Consultația este primul pas corect înaintea oricărei intervenții stomatologice. Este drumul cel mai scurt și ieftin către rezolvarea problemelor dentare.

endodontie

Sună acum ca să vezi cum te putem ajuta.

implantologie

Cea mai eficientă metodă de restaurare a arcadelor dentare. Implanturile pot fi folosite cu succes atât în înlocuirea unuia sau mai mulți dinți cât și în cazul lipsei totale de dinți.

aparate ortodontice

Tratamentul ortodontic vă poate îmbunătăți sănătatea orală, aspectul facial și vă poate stimula respectul de sine.

protetică dentară

Pentru noi protetica dentară nu înseamnă doar culoare, înseamnă refacerea dinților pierduți cât mai aproape de naturalul dinților tăi pentru restabilirea funcționării normale a danturii tale.

chirurgie

­Oferim servicii curente de extracție a dinților temporari și permanenți, tratamentul de urgența al accidentelor si complicațiilor extracției dentare, ­ extracții alveoloplastice (chirurgicale), etc.

tratamente de canal

­Tratamentul endodontic vă ajută să vă mențineți zâmbetul natural, să continuați să mâncați alimentele pe care le iubiți și să limitati costurile stomatologice viitoare.

tratamentul cariilor

Neglijarea cariilor duce la pierderea dinților și risipa de bani. Ne place să restaurăm structura și funcționalitatea dintelui natural înaintea oricărui implant sau coroană dentară.

parodontologie

Dacă îți sângerează gingiile la periaj, masticație și este însoțită de modificarea culorii gingiei care devine roșie-violacee cu senzație de tensiune și prurit, înseamnă că ești în prima fază a parodontozei (gingivita).

De ce întârzii vizita la dentist?

Ți-e frică de dentist?
Poate că ar trebui să experimentezi o practică stomatologică blândă și atentă, care iși ia timp cu tine și nu te va grăbi să iei decizii care te-ar face să te simți inconfortabil.

Îți este teamă că vei avea nevoie de servicii extinse și nu îți poți permite?
Un examen amănunțit ne va dezvălui care sunt nevoile tale și ne va permite să te informăm despre opțiunile de tratament. Există multe modalități de a trata afecțiunile dentare. Unele opțiuni nu sunt scumpe și îți vor îmbunătăți sănătatea și zâmbetul. Fii curajos și cunoaște-ți opțiunile. Află ce este mai accesibil de realizat  în timp. Te vom informa complet despre pasii de urmat si costuri prin intocmirea planului de tratament. Deoarece preocupările financiare sunt normale, discutăm de fiecare data modalitatile de plată cu pacienții nostri. Nu te teme de această conversație. Suntem foarte amabili și de ajutor.

Ești îngrijorat să investești în tratamente care s-ar putea să nu funcționeze?
Recomandam in permanenta pacientilor doar tratamentele care suntem convinsi ca vor functiona și luam in considerare toti factorii care ar putea face ca un tratament să eșueze. Ne mândrim că practicam stomatologie de calitate, care să dureze.

Ești îngrijorat că vei investesti în tratamente de care poate nu ai nevoie?
Vom petrece timp cu tine pentru a afla care sunt obiectivele și circumstanțele tale de sănătate orală  și iti vom recomanda doar ce este in beneficiul tau. Vom petrece timp discutând ce se va întâmpla dacă nu începi tratamentul și ce se va întâmpla dacă alegi tratamentul. Vom petrece timp informându-te despre opțiunile de tratament. Vrem ca toți pacienții nostri să se simtă pe deplin informați despre motivul pentru care este nevoie de tratament și să fie implicați cu inima si mintea in aplicarea planului de tratament. Nu vom pune niciodată presiune pentru a accepta planul de tratament pe care nu ești gata să-l faci.

Ești jenat de gura ta?
Permite-mi să te asigur că nu ești singurul. Mulți oameni sunt jenați de sănătatea lor orală și de zâmbetele lor. Clinica MyDent a ajutat persoanele care și-au pierdut dinții sau au avut dinți foarte uzați, să-și restabilească funcțiile masticatorii, estetica zămbetului și fonetica dinților absenți. Nu suntem străini de diagnosticarea intregii guri și de planificarea completă a tratamentului pentru a corecta multiple probleme de sănătate orală. Pregătirea extinsă a personalului medical și experienta dobândita, s-a concentrat nu numai pe rezolvarea problemelor complexe de sănătate orală, ci și pe dezvoltarea relațiilor amabile și respectuoase cu pacienții nostri. Suntem un furnizor de sănătate. Te vedem ca un individ unic, cu propria poveste de viață și nu ca pe un set de dinți.

Copilul tău îți cere să anulezi programarile lui la stomatolog?
Poate că te-ai săturat să lupti. Înțelegem. Dar menținerea sănătății orale acum, este mai importantă decât ne-am închipuit, îi va oferi adolescentului dumneavoastră baza pentru sănătatea orală și generala, la vârsta adultă. Obiceiurile culinare și de igienă orală proaste, sunt adesea în exces în perioada adolescenței timpurii. În această perioadă există un potențial mai mare de apariție a cariilor dentare și a problemelor suplimentare. Vizitele periodice la stomatolog  sunt o luptă continuă, dar speram să nu renunti și să câștigi. Presiunea pentru vizitele periodice de igienizare dentara la stomatolog este și mai mare atunci cand adolescentul poartă aparat dentar.

Ești ocupat și crezi că poți amăna următoarea vizită la stomatolog?
Este de preferat ca la fiecare șase luni să faci o vizită la stomatolog pentru un consult ăi o igienizare. În acest fel, medicul stomatolog sau igienistul pot identifica problemele de sănătate orală  înainte ca acestea să înainteze și să necesite un tratament mai scump. 

Sper să ne vedem curând.