fbpx
Programare online
Ne gasiti la
Bl.B1 Sc.D, Ap1, Parter, Strada Mircea Eliade 7, Pitești 110321
0248630927 | 0728 021 902
Program
L — J: 8:30 — 20:00, V: 8:30 - 14:00, S, D: INCHIS

Estetica dentara

Estetica dentara s-a născut din dorinta oamenilor de a avea un zambet cat mai frumos
  • Albiri dentare;
  • Obturatii de compozit fizionomice;
  • Fatete dentare ceramice;
  • Fatete dentare de compozit;
  • Coroane integral ceramice;
  • Coroane de ceramica pe zirconiu;
  • Bijuterii dentare.

Astăzi, stomatologia cosmetică este mai populară ca niciodată, de la albire și modelare până la închiderea spațiilor și înlocuirea dinților. Stomatologia are la dispoziție o gamă largă de instrumente și tehnici pentru îmbunătățirea aspectului zâmbetului tău.
Înainte de a decide să faceți orice procedură cosmetică, este important să cunoașteți beneficiile și riscurile și ce vă puteți aștepta în timpul procesului.

Estetica dentara
Estetica dentara

Albirea dintilor

In cazul albirii dintilor, acestia pot deveni colorați sau decolorați, mai ales după fumat, luând anumite medicamente sau consumând alimente și băuturi cum ar fi cafea și ceai.
Folosind un procedeu chimic, medicul dentist vă poate albi dinții într-unul din două moduri. El va poate aplica procedura în cabinet sau vă poate oferi un sistem de acasă. Medicul dentist vă poate face o tratare personalizata care să asigure o cantitate adecvată de soluție de albire. Puteți găsi o soluție de albire la domiciliu mai convenabilă. Dar poate dura două până la patru săptămâni sau mai mult, în funcție de puterea peroxidului utilizat. Albirea în cabinet poate avea loc într-una sau mai multe vizite de 1-2 ore.

Rețineți că dinții dvs. pot deveni colorați din nou dacă ii expuneți în continuare la aceleași substanțe care i-au colorat inițial. Deoarece produsele de albire nu au rolul de a curăța dinții, este totuși important să continuăm să practicăm igiena orală zilnică prin periajul de două ori pe zi, folosindu-ne de ata dentara cel puțin o dată pe zi și clătiți zilnic cu apă de gură.

Solicitati o programare acum

Sunt de acord cu stocarea și posibila utilizare a datelor mele prin intermediul acestui site web.