fbpx
Programare online
Ne gasiti la
Bl.B1 Sc.D, Ap1, Parter, Strada Mircea Eliade 7, Pitești 110321
0248630927 | 0728 021 902
Program
L — J: 8:30 — 20:00, V: 8:30 - 14:00, S, D: INCHIS

Implantologie

DE CE UN IMPLANT?

Este un sistem care se fixează în osul maxilarului și reprezintă rădăcina artificială pe care se construiește un dinte artificial, fara a mai fi necesara slefuirea dintilor invecinati.

Implantul dentar reprezintă soluția optimă pentru tratamentul implanto-protetic clasic efectuat în două etape, sau modern cu încărcare imediată.

Efectuam implanturi dentare ca soluții pentru înlocuirea oricărui dinte absent atât la maxilar cât și la mandibulă, fiind suficient de rezistente pentru zona molarilor dar în același timp oferind rezultate estetice foarte bune în zona frontală.

Procedura de implant dentar este una complexă și se realizează treptat, în urma unor vizite repetate la clinica stomatologică. În primă fază, e nevoie de un consult în cadrul căruia să se stabilească exact care sunt principalele probleme ale pacientului. Mai apoi, urmează efectuarea unui set de analize și a CT-ului.

Dacă este necesar, se vor remedia toate celelalte probleme dentare ale pacientului (carii, dinți sparți etc.)

Numai dupa parcurgerea pasilor prezentat€i anterior se poate trage o concluzie, medicul stabilind care este cea mai bună soluție de implant dentar. Noi folosim implanturi dentare furnizate de catre firma MEGAGEN.

Foarte important de știut este că această intervenție stomatologică nu este dureroasă.

Implantologie

Solicitati o programare acum

Sunt de acord cu stocarea și posibila utilizare a datelor mele prin intermediul acestui site web.